Cookies Consent Popup

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

+31 252 361 800
Select language

Medewerker Slijperij

Al meer dan 45 jaar is DMN-WESTINGHOUSE de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen. Wij bieden onze klanten de best mogelijke oplossingen, diensten en apparatuur om aan de hoge verwachtingen in kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid te voldoen. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs en onze eigen productiefaciliteiten in Europa (Nederland en Duitsland) en de VS. DMN-WESTINGHOUSE biedt wereldwijd maatwerk in componenten voor de voedings-, dairy, plastic-, (petro) chemische, farmaceutische, mineralen-, energie en biomassa industrieën.
 

FUNCTIEOMSCHRIJVING EN WERKZAAMHEDEN

Als Slijper bij DMN-WESTINGHOUSE werk je in een team van 9 collega’s op de afdeling slijperij. De werkzaamheden vinden plaats in ploegendiensten, de ene week werk je van 07:30 tot 16:00 uur en de andere week van 16:30 tot 01:30 uur. De taken zijn het uitvoeren van diverse slijp- en straalwerkzaamheden zowel op gietijzer als op roestvaststaal. Je bent als slijper op de slijpafdeling een belangrijke schakel in het productieproces van DMN-WESTINGHOUSE.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

  • Affiniteit met techniek.
  • Enige ervaring op het gebied van slijpen.
  • Spreken en schrijven van de Nederlandse taal.

WAT BIEDEN WIJ

  • Salaris conform cao.
  • Ploegentoeslag van 18%.
  • Een uitdagende leeromgeving.
  • Een ergonomische werkomgeving voorzien van alle nodige beschermingsmiddelen.
  • Bijbehorende bedrijfseigendommen.

SOLLICITEREN

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Sabine Kleij via werkenbij@dmnwestinghouse.com

 

Newsletter

What's happening? Be the first to know.

Subscribe for insider info about our latest news, products, promotions and events.

Thank you!

Something went wrong.

One moment..